Красотата

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

Всяка жена може да се почуства красива и неустоима без грим или пластична намеса, без дори да е изваяна перфектно от природата. Истинската красота е най-вече в душата. Всяка жена носи у себе си неповторимо

и уникално  излъчване. За съжаление когато се спускаме по течението, забравяме да вземем със себе си съвършенството на нашето истинско „Аз“.

В стремежа си да бъдем мъжки момичета забравяме красотата си някъде, незнайно къде, и без да разберем – тя, изморена да чака, лека по лека си отива бавно, безславно...

Важно е да открием пътят към себе си, но не този който другите мислят, че трябва да имаме! 

Защото няма друга жена като нашето тяло, с такива черти на лицето, с такава походка, с такива ръце и ако ги подплатим с внимание, благ характер, топли чувства и освободен интелект, представете си до какви позитивни емоции ще стигнем, ще преливаме и ще има какво да раздаваме в изобилие. В замяна ще изживеем безброй щастливи моменти с приятелите ни и с нашите близки!

Затова:

1. Първо - ти, хареса ли себе си? Помни, че ти самата трябва да се цениш!

2. За да изглеждаш добре, трябва да се чувстваш добре, да усетиш хармонията в себе си. Другите непременно ще разберат!

3. Ти си отговорна за собственото си щастие. Твоето настроение и твоите емоции зависят предимно от теб. Ще ти се отрази на външния вид и ще бъде забелязано веднага!

4. Живей за мига, мечтай и смело реди стъпките си! Ще те пренесат, когато е необходимо! Не забравяй какво искаш, научи си урока и се поздрави за това!

5. Обгради се красиви и позитивни приятели. 

6. Всеки ден подклаждай страстта, която разпалва, която те вдъхновява (твоята истинска страст – четене, музика, спорт, разходка в парка, готвене) и огрява душата ти, кара те да се чувстваш щастлива! 

Какво си мислят мъжете, когато ни наблюдават? Какво всъщност виждат в нас? Какви сигнали излъчваме несъзнателно?

Тук ролите могат да се сменят, жените също правят свой избор в живота и му се наслаждават, защото те също могат да бъдат ловци. Какво мислим за мъжете, когато ги наблюдаваме?!

"Мъжете обичат да ги мислят за ловци, но като цяло са прекалено мързеливи да ловуват. Жените, от друга страна, обичат да ловуват, но предпочитат никой да не знае това." – Миньон Маклолин  

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)

Усмихнати – и по-красиви и по-добри!

Успехът е игра на разума

Когато не спазваш стереотипите - ставаш милиардер