5in1 Beauty Elixir - Млади и красиви, независимо от възрастта!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Младежки вид, чиста кожа, стегнато тяло, силна коса, здрави нокти. Балансираното снабдяване с хранителни вещества е изключително важно за постигането на всичко това.

5in1 Beauty Elixir с иновативния си двоен комплекс се грижи за младежка красота отвътре Само с Една ампула дневно.

1. За кого е предназначен 5in1 Beauty Elixir?

Младежка красота, независимо от възрастта с Beauty Elixir от колаген, алое вера и хиалуронова киселина

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Балансираното снабдяване с хранителни вещества е  много важно за постигане на привлекателен и здрав външен вид.

С напредването на възрастта организмът не може да произвежда тези вещества в достатъчни количества, затова нараства необходимостта от търсенето на ефективна „Beautyfood“ (храна за красота).

Революционният 5in1 Beauty Elixir се грижи за младежка красота отвътре само с една доза дневно.

Себореен дерматит - диета и лечение с природни средства.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Себорейният дерматит е често срещано заболяване. В основата му стои нарушаването на секреторната функция на мастните жлези, изразяващо се с повишено образуване на кожна мазнина.

Себореята е само външната изява на общите неразположения в организма. Първопричина за появата ѝ може да се крие във физическа или нервната преумора, стрес, заболявания на нервната система или ендокринните жлези.

Атопичен дерматит - лечение с алое вера и други натурални продукти

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Според Д-р Уве Гилер, професор и експерт по атопичен дерматит, Атопичният дерматит е чувствителната връзка между кожата и доброто емоционално състояние.

Нито един друг орган не реагира толкова силно на сетивните усещания и емоциите, колкото кожата. Чрез нервната система тя изпраща  сигнали към мозъка, където те се превръщат в чувства...

Повечето болести идват от червата!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.63 (4 Votes)

Ако се върнем в периода на детството, установяваме, че повечето деца боледуват от настинки и болки в гърлото, както и варицела, рубеола и други "детски" заболявания...,

Не всички деца са страдали от тези заболявания, а предимно тези, които са имали повече предразполагащи фактори в тялото си за развитието на вируса, причиняващ болестта.

Защо тогава децата преминават през тези заболявания по-лесно от възрастните? Отговорът е прост – защото тялото на детето все още не е напълно запушено с различни видове мръсотия, което се натрупва главно в червата....