Розацея лечение и диета

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Розацея e хронично възпаление на кожата на лицето. Наблюдава се зачервяване на кожата, появява на разширени кожни съдове съпровождащи с червеникави пъпки.

На какво се дължи?
Мнозина считат, че се дължи на прекалено чувствителни кръвоносни съдове по лицето. Други, че е свързана с проблеми на нервната система.

Mогат да бъдат и генетично предразположение, заболявания на стомашно-чревен тракт (гастрит, колит, запек, жлъчно-чернодробни заболявания),

нарушена функция на щитовидната жлеза, смущения в менструалния цикъл и при климактериума, сърдечно-съдови заболявания, наличие на гнойно огнище (възпаление на сливиците, гранолом на зъб), употребата на кортикостероиди.

Външни фактори: излагане на силно слънце и вятър, голям студ, стрес, тютюнопушене, прекомерната употреба на пикантни храни (люто, кисело), кафе, алкохол.

Кои храни са подходящи при розацея?

Спасението се крие в алкалната диета. Заделете специално място на плодовете и зеленчуците и ограничете консумацията на месо, захар и зърнени храни. Пийте достатъчно прясна вода.

Приемайте витамини или хранителни добавки. Избягвайте мазнини, които са минали термична обработка, пържено и трансмазнини.

Избягвайте киселинните храни: Алкохол, хляб, кафета, зърнени храни, оцет, яйца, олио, месо, морски храни, ядки макарони, сол, захар..

Наблягайте на алкалните храни: Пресни плодове, зеленчуци, зелена салата, кълнове, ябълков оцет, фасул, картофи, цитруси, кинуа, налегнете на горските плодове, фибри и други.

При всички кожни проблеми първо трябва да се нормализират процесите вътре в организма и после да го подкрепим отвън! 

LR Health & Beauty има Решение, като едновременно с това ни носи още много ползи за Здравето и външния ни вид БЕЗ СТРАНИЧНИ ВРЕДНИ ЕФЕКТИ!

За Външно приложение се препоръчва:

Крем за лице с алоеАптечката за спешна помощ с алое вера или крем дермаинтенз или Хидратиращ гел-крем за лице Алое Вера, ако кожата е много мазна.

За Вътрешно приложение:

Гел за пиене Алое вера с коприва

Pro Balance (пробаланс) за алкално- киселинното равновесие! 

Витамини VITA ACTIVE, може и Омега 3 и на по-късен етап добавяме и Про12- пробиотик,  за да се изчисти и алкализира средата в организма.

Попитайте КАКВОТО ВИ ИНТЕРЕСУВА, както и как можете да получите директен достъп до завода, за да пазарувате с отстъпка, като в същото време получавате много бонуси и крепко здраве...

Обадете се на тел. 0898618150 за допълнителна информация или да направите поръчка! 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

LR Aloe Vera нежен крем за лице и тяло

SOS аптечка за спешна помощ с топ качество и безброй приложения и комбинации!

ALOE VERA гел за пиене с екстракт от КОПРИВА

Pro Balance (пробаланс) за алкално- киселинното равновесие!