Повечето болести идват от червата!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (6 Votes)

Ако се върнем в периода на детството, установяваме, че повечето деца боледуват от настинки и болки в гърлото, както и варицела, рубеола и други "детски" заболявания...,

Не всички деца са страдали от тези заболявания, а предимно тези, които са имали повече предразполагащи фактори в тялото си за развитието на вируса, причиняващ болестта.

Защо тогава децата преминават през тези заболявания по-лесно от възрастните? Отговорът е прост – защото тялото на детето все още не е напълно запушено с различни видове мръсотия, което се натрупва главно в червата....

Всичко идва от Храната и от начина ни на Живот! Диабет, Рак, Кръвно, Гастрит, Алергии, Паркинсон...

Ако знаехме правилата за чревно почистване, щяхме да живеем по- дълго и да сме Здрави. Колкото по-възрастен е човек, толкова повече Мръсотия се натрупва в себе си...

На първо място много болести идват от съдържанието на червата, защото не ги почистваме, не ги измиваме, нито в детството, нито по-късно.

Под тежестта на шлаката, с течение на времето, те стават пропускливи поради факта, че тонусът е отслабен. Чревните замърсявания включват остатъци от фекална маса, гнила слуз и гнили остатъци...

Как ще преминат хранителните вещества през чревната стена, ако има такъв слой мръсотия върху чревните стени? Точно така, няма начин!

А това води до проблеми с изпразването им, до запек, главоболие и редица болести...

Ето защо е важно да почистите червата от натрупаните от години остатъци, за да може тялото ви да си върши работата спокойно!

Пробиотиците Засилват устойчивостта на Имунните клетки, Изнасят Канцерогенните вещества с фекалиите.  Увеличават усвояването на минералите и микроелементите и синтеза на витамините, Увеличават синтеза на хормоните, усвояването на Протеините, Мазнините и Въглехидратите и се грижат за организма ни да съществува в  хармония. 

Алое Вера гелове за пиене, и ProBalans комплекс от минерали ... ще ви помогнат да се справите с този сериозен пролем.

Гел за пиене Алое Вера е Храна, Пълна с Хранителни Вещества, за да се ПРЕДОТВРАТЯТ предстоящи Заболявания и за поддържане на Здравето. Прочиства организма от Киселини, Шлаки, Токсини! Намалява количеството „Лоши” бактерии в чревната флора и  дава Енергия! Подобряват Метаболизма и Обмяната на веществата! Укрепва Имунната система!

Много хиперацидни проблеми могат ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ с помощта на PRO BALANCE. Алкално-киселинният баланс е в основата на всички жизненоважни процеси на организма и ОСНОВНА ПРЕДПОСТАВКА за ОПАЗВАНЕ НА ЗДРАВЕТО.

Обадете се на тел. 0898618150 за допълнителна информация и/или да направите поръчка! 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (6 Votes)

Коластрата - матрицата на имунната система! Colostrum на LR

ЗАЩО да използваме Probiotic12 (пробиотик)?

Себореен дерматит - диета и лечение с природни средства.

Алое Вера и натурални продукти