Как да си направим жива вода

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

"Водата е благословение в живота. Взета като символ, тя измива, разтваря и отнася всички нечистотии."  Петър Дънов

Естествен източник на жива вода е водата от планински ручей - студена, чиста, постоянно движеща се, заредена със свежа енергия.

Как да си направим жива вода - вода, която лекува, съживява, подмладява.

 

По метод на Малахов:

Приготвяне на протиева вода: Протиевата вода се нарича „жива“ или „чиста“ вода, защото е пречистена от примеси до 80%, както и от тежката вода.

Слагате съд с вода в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се образува лед. Водата се излива в друг съд, а леда се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1.

Новия съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там докато 2/3 от водата замръзне.Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

По метод на Вадим Зеланд:

Налейте в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това веднага я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от само преварената вода.

Пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев двуокис (от аптеката), покрийте с марля и я оставете два дена.

Внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства. Тя още повече е структурирана и наситена със силиций – най-необходимия микроелемент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали.

Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете камерата.

Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий,  замръзва при температура 3°С и вредна за организма.

Последното замразяване извършете в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура” съдържа всички нежелани примеси.

Изчакайте ледът да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи.

Ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепите още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

Източник: http://www.zemianazaem.com

До скоро се знаеше, че водата е просто някаква течност, аморфно струпване на молекули – Н2О, струпване на сферички, триещи се една в друга. Едва наскоро бе открито, че водата има клъстърна структура т.е. молекулите на водата се свързват по между си по определен начин и образуват големи конгломерати, наречени клъстери, които са способни да съхраняват информация. Така тя събира информация по пътя си и стига до потребителя. Питейната вода е техническа вода – за миене на пода, колата... но за употреба в храната е негодна. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

А може би е лесно...!