Лимон и сода бикарбонат с много по-силен ефект от химиотерапията

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Лимонът е вълшебен плод, който има способността да убива раковите клетки. Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия и е чудесна профилактика за нашето здраве!

Без захар или подсладители, вкусът му е приятен – натурална лимонада и не предизвиква ужасно ефектите от химиотерапията.
Има силен анти – канцерогенен ефект, силен ефект върху кисти и тумори. Действа изключително добре при рак.

Лимонът притежава и силен анти - микробен ефект с широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички – те обикновено живеят на места с висока киселинност.

Добавянето на сода бикарбонат към Лимоновия сок променя стойността на рН на тялото към алкална, каквато в същност трябва да бъде, за да сте здрави.

Лимонът е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високо кръвно налягане и е Антидепресант, намалява стреса и нервните разстройства.
Унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включително дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб и панкреас.
Вещества от това дърво забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от продукти като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните продукти, които се използват обикновено в света.

Лечението с екстракт от лимон и сода бикарбонат, унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Повечето болести идват от червата!

Алое вера и натурални продукти

Формула за здраве и красота