Каял – за неустоим, магнетичен поглед

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Каялът съчетава в себе си най-доброто от очната линия и моливът за очи. Всъщност той е мек и дебел молив за очи, който позволява както плътно да подчертаете очите, така и с меки сенки да помогнете на очите си да засияят. Изключително траен и не се размазва като останалите моливи.

Каялът всъщност са изгорени растителни масла. Така са го правели още в Древен Египет,

добавяли малко въглен, размесвали всичко и нанасяли с пръчица. Днес каялът съдържа растителни масла - бадемово масло, кокосово масло, масло жожоба, пчелен восък, канела, витамини, въглен от изгорени масла. Това е уникален био продукт за превъзходен грим. Използва се и с медицинска цел за предпазване на окото от изсушаване.

Подходящ е за опушен грим, защото е по-траен от сенките. Може да го използвате и като драматична очна линия, с която да подчертаете, уголемите или прикриете малки несъвършенства на погледа си.

Ако очите са тясно разположени, по-близко до носа, нанесете каяла само във външния край на клепачите, за да станат очите оптично по-големи.

(Как се нанася каялът е показано в края на видеото)

Ще подчертаете изразителността на очите си, ако изтеглите линията навън и леко нагоре от клепачите.

За драматичност на погледа – нанесете и на долния клепач. Ако слагате черен молив на вътрешната, мокра линия на окото, каялът е по-подходящ, защото ще издържи през целия ден.

Само с помощта на каял ще постигнете и онзи магнетичен арабски поглед, също като в приказките.

Нанасяйте каяла, като го държите под наклон, за да не изтъпите върха.

Вечер задължително махнете грима с подходящо тоалетно мляко и памучен тампон.

 

Подходящ грим за брюнетки

Привлекателни и Секси Устни - Serox Lip Optimizer!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)