Подходящ грим за брюнетки

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

„Несъвършенството е красота, лудостта е гениалност и е по- добре да бъдеш абсолютно нелеп, отколкото абсолютно скучен.“  Мерилин Монро

Как да подберете грим, който да подчертае красотата ви,

като не забравяте, че има лимит за всичко и не трябва да се прекалява?

Чрез грима може да се коригира и акцентира, но това зависи от цветовете и техниката.

Добре подбраният грим и доброто изпълнение в нанасянето може да преобрази всеки. Ето и някои съвети на добрите професионалисти по грим.

Брюнетките, за разлика от блондинките могат да си позволят по-наситени цветове. Например опушеният грим изглежда по-добре при тъмнокосите, при които комбинацията от черно и сиво, допълнена от тъмна очна линия и сребристи акценти е дава отлични резултати.

Телесните тонове са много подходящи за ежедневен грим. Фон дьо тен в светло кафяво с лек прасковен нюанс идеално подчертава чертите на лицето, като едновременно с това остава незабележим.

Ако добавите тънка линия кафяв молив върху  клепачите, съчетаете със лека спирала и завършете с прозрачен гланц ще придадете естествен вид и уникалност на вашата визия!

Подберете подходящият цвят за устните си - светлите, блестящи нюанси на бронзовото, златистото и розовото придават обем на устните и създават приятен контраст с цвета на косата ви и едновременно с това подчертава очите ви.

Можете да носите червено червило, но не при дневен грим, тъй като е прекалено набиващ се на очите и често пъти създава обратното впечатление.

Всички нюанси на сенките за очи са позволени.  Не забравяйте, че сенките в кафяви нюанси, ще подчертаят красотата на очите ви.

Ако сте с черна коса, опушения грим е подходящ за вас, но не го комбинирайте с тъмни червила. За дамите с тъмно кестенява коса, са подходящи сенки с всякакви цветове и нюанси на наситеност.

Подходяща комбинация - тъмно лилави сенки, кафява очна линия и тъмно червило. Топлите шоколадови нюанси на кафявото привличат светлината, затова използвайте бронзиращ продукт със светлоотразяващи частици за скулите и ярко червено червило.

Бледорозовите червила не са подходящи за вас скъпи дами, защото ще се изгубят на фона на тъмната ви коса. Може да експериментирате с тъмните нюанси на розовото, но е необходимо да подчертаете очите със спирала и очна линия. Подходящи цветове: теракота, канела, наситено червено.

Подчертайте очите със съчетание на драматични сенки с естествени устни и скули. Брюнетките със светли очи могат да използват топли цветове за максимално естествена визия и грим, който не отклонява вниманието от самия поглед.

Дамите с тъмна коса и кафяви очи могат да си позволят по-дързък избор като синьо или лилаво.

Ако имате светла кожа, изберете тъмно кафява спирала за мигли, която ще смекчи изражението ви. Ако сте мургава и сте с тъмни очи, ползвайте черна или тъмно синята спирала, чрез които миглите ви ще изпъкнат. 

За Черни очи - златисти, тъмнокафяви, приглушени сливови, наситени сини и тъмновиолетови тонове.

Устните трябва да са почти незабележими, особено ако гримът на очите е опушен. Червило с наситен червен цвят е подходящо при лек, деликатен грим.  Блясъкът за устните във светъл карамел е перфектно съвместим с топлата гама сенки за очи. Ягодово червено червило е се съчетава чудесно с хладни цветови нюанси.

За кафяви очи - бежово-кафявата гама сенки за очи. За вечерен грим - медни сенки за очи, черна или тъмнокафява спирала за мигли и неутрален гланц за устните.

Розовата гама сенки за очи, създава впечатление за уморено изражение. През деня заложете на естествено и свежо излъчване, като подсилите блясъка на устните си с деликатен гланц.

Сини/сиви очи – Ако използвате прекалено наситени цветове е възможно погледът ви да стане безизразен.

Бежово-кафявите тонове са неутрални  и можете да ги използвате с по-голям успех. Червило - цвят теракота или с карамелени отблясъци. За вечерен грим може да ползвате сиво-синята гама и черна спирала.

Зелени/пъстри очи - натурални бежови сенки, за естественост и свежо излъчване.  За по-драматична визия ползвайте бледолилави или розови сенки.

За вечерният грим  - изумрудено зелена очна линия. Тя ще придаде очарование на погледа ви и ще подчертае чара в очите ви. С черна спирала постигнете впечатляващ обем и  дължина на миглите. На устните „залейте“ прозрачен блясък за обем и сочност. Ако сте сложили неутрални сенки за очи използвайте наситено червено червило. За  дневния грим, заложете на нежни, естествени тонове.

И все пак, каквото и да казват специалистите всеки сам за себе си може да определи границите до къде да се простират неговите експерименти.

Когато имаш информацията и идеите, добавяш и нещо от себе си постигаш перфектният вариант, нали?!

ВИСШ КЛАС козметика на LR с проверено и УТВЪРДЕНО качество!

Collection - каталог за България

За контакт - телефон 0898618150.

Няма грозни жени, а само такива, които не се поддържат.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Привлекателни и Секси Устни - Serox Lip Optimizer!

Каял - за неустоим, магнетичен поглед