Lovingly by Bruce Willis – Доказателство за любов от Брус Уилис! Парфюм.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ЦВЕТЕН – ЗЕЛЕН – ЕЛЕГАНТЕН

Една много лична история вдъхновява световната звезда да подари парфюм на своята съпруга Ема Хеминг-Уилис. Lovingly е създаден като СИМВОЛ НА НЕГОВАТА ЛЮБОВ.

Ароматът е толкова СТРАСТЕН, колкото и това уникално любовно обяснение.

С букет от БЕЛИ ЦВЕТЯ и нотка на свежи ЦИТРУСОВИ ПЛОДОВЕ парфюмът ви обгръща в чувствена аура, изпълнена с очарование и жизнерадост. САНДАЛОВО ДЪРВО и МУСКУС придават на аромата топлина и романтика. Това е истинска любов!

Едни от НАЙ-ЖЕНСТВЕНИТЕ и ПЛЕНИТЕЛНИ аромати са тези, в чийто състав присъстват бели цветя. Аромата на цитрусови плодове увеличава енергията и чувството на БОДРОСТ.

Сандаловото дърво е прекрасен зимен аромат и СИЛЕН АФРОДИЗИАК. Мирисът му сякаш излъчва ТОПЛИНА и ни сгрява в студените зимни месеци. Не изветрява лесно и ви прави ПО-ЕНЕРГИЧНИ и СЕКСИ за доста дълго време. 

Ароматът на МУСКУС се свързва именно с ЛЮБОВТА, тъй като в него се съдържат натурални феромони, които събуждат първичните инстинките на човека. Притежава невероятното свойство да предизвиква сексуално желание както у мъжете, така и у жените.  

 

Понеже е СИЛЕН АФРОДИЗИАК, мускусът има силата да пребори съществуващата емоционална студенина, да усили чувствителността и да СТИМУЛИРА СЕТИВНОСТТА и СЕКСУАЛНОТО ЖЕЛАНИЕ. 

Знаете ли, че ако на хората ни липсваше възприятие за мирис, нямаше да сме способни да изпитваме чувства и емоции?

Обонянието е единственото ни сетиво, което има възможността да изпраща импулсивните си впечатления директно до мозъка, заради което оказва огромно и постоянно въздействие върху нашия живот.

Още в древни времена хората са  използвали силата на ароматите като свой верен помощник във всяка ситуация, особено когато става дума за любов.  

Lovingly by Bruce Willis – Доказателство за любов от Брус Уилис! Парфюм.

50мл. 

Каталог BEAUTY на LR

LR е утвърден компетентен партньор в разработването на аромати. 

Парфюмите на LR се отличават с високото качество, ценни съставки, високо съдържание на парфюмни масла и доказаната дълготрайност.

За поръчка, друга информация, както и как можете да получите директен достъп до завода, за да пазарувате на заводски цени с отстъпка - телефон 0898618150. Доставката е безплатна.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Парфюм Харем - Страстен, ориенталски, вълшебен, дълготраен.

Bruce Willis парфюм!

Дамски парфюм MEU by Cristina Ferreira