Кодът на Моисей - За творческата енергия, възможностите ... и трансформацията

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Забелязали ли сте, че когато една мечта, идея, призвание ни призовава да се променим, да дадем, да направим нещо за другите, за света, за семейството си, първоначално си казваме, че не сме способни или не сме дорасли за това.

Кодът на Моисей – чрез даването всъщност получавате.

  1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Знаете ли, че Кодът е система от цифри или символи, която предава информация, когато се обърне на нормален език, и че големите неща се крият зад малки, на пръв поглед незначителни думи, символи, действия?

Когато Бог се явил на Моисей в планината Хорив при горящият  загадъчен храст, казвайки  „Аз съм това Аз съм“ – дал един прост код, който отключва истинската сила на думите.

Косата и Шестото чувство

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Според древните митове функцията на косъма е много по-сложна, отколкото може би предполагаме. Често промяната на стайлинга е подсъзнателен рефлекс да рестартираме нещо в живота си. Но самият акт отива отвъд психологическата символика, коментират езотерици.

Според  радиестезистът инж. Радослав Димитров косата ни е огледало на състоянието на целия организъм, дори разкрива някои заболявания и френологични особености на индивида.

Достъпна и бърза японска техника за балансиране на емоциите

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Framar.bg ни предлагат  японска техника за балансиране на емоциите и успокояване на тялото по един бърз и достъпен начин.

Представяме ви изображение, под което са написани някои от основните човешки емоции.

Всичко, което трябва да направите, е да задържите пръста на едната си ръка в продължение на минута, след което да повторите същата процедура и с другата ръка.

Нашата ДНК е природно програмирана да „откликва” на думите.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Генетиката най-после обясни тайнствени явления като пророчество, интуиция, аура и т.н.

Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев, обединили усилията си с лингвисти и генетици за провеждането на необичайно изследване, призвано да провери въздействието на колебанията и думите върху човешката ДНК.