Феноменът Странджа – едно от местата, от които Космоса наблюдава Земята

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

Феноменът Странджа – Едно от най-мистичните места на нашата планета, едно от местата,  от които Космоса наблюдава Земята… Люлката на всички цивилизации? За нещата извън човешките разбирания и това, което можем да си обясним.

Има ли връзка между смъртта на Людмила Живкова и откритията по време на тайнствената експедиция в Странджа?

 

Богинята Бастет

Много автори твърдят, че легендата за погребаната в митичната планина египетска богиня е истинска.

Бастет е богиня на радостта, празниците, танците, музиката, плодородието, покровителка на бременните жени в египетската митология. Хората вярвали, че лекува болните и помага на реколтата да узрее. Изобразявана е като жена с глава на котка или лъвица, с кошница в ръце. Дъщеря на бога на слънцето Ра. Бастет е сестра на Хор, другото око на Бога.  Хор е Слънцето – окото на Бога, а тя е луната. Това е женската енергия.

Покровителка е на град Бубастис, намиращ се на изток от делтата на река Нил. Предполага се, че около 5000 години преди Христа там са се заселили т.нар. "протраки", които, след война с шумерите 1000 години по-късно се преместили в нашите земи. Тогава била пренесена и починалата принцесата-фараон.   

Скалата до гробницата

Според свидетелства и документи през 1981 година иманяр от района на местността "Градище" в Странджа се сдобил с карта. Племенницата на Ванга - Красимира Стоянова разказва, че пророчицата проявила интерес към картата и споделила за скрит дълбоко под земята и изписан с непозната за нас писменост каменен ковчег от черен гранит, донесен е приди хиляди години. Описала и мястото, където трябва да отидат – близо до Малко Търново в седловината "Градище" в Странджа планина.

"Дори и да намерят този саркофаг, няма да могат да разчетат писмото. А то е много важно! Защото с него е записана историята на света - две хиляди години преди нашето време и две хиляди години след него. Този саркофаг е скрит по нашите земи от хора, които са дошли по вода от Египет. Вървели са с камили. Имало е роби, войници и висши началници.

Една нощ при пълна тъмнина и при пълно мълчание ковчегът е бил спуснат надълбоко и зарит с огромно количество пръст, а хората, участвали в тази дейност, до един са избити на място. Така тайната е запечатана с потоци невинна кръв, за да дочака времето, когато ще бъде открита, показана на бял свят и разгадана от хората. Това е едно хилядолетно послание с безценна стойност", добавя Ванга.

Красимира Стоянова, с още четирима спътници, посещава това място на 4-ти и 5-ти май, точно, както и казала Ванга. През нощта, с появата на първия лунен лъч те имали мистично преживяване. На скалата пред тях се появява холографско изображение на две големи човешки фигури, приличащи на мъже - единият е застанал прав, а другият, с осанка на фараон,  седнал.

(Големите загадки – какви тайни са заровени в Българските планини само можем да гадаем.)

По-късно на същото място са открити няколко соларни кръга с неясен произход, формиращи триъгълник.

На следващата сутрин изследователите продължили разкопките и попаднали на своеобразен вход, напомнящ минна галерия. Находките, които откриват в тунела – сечива и два камъка от черен гранат – изпращат за лабораторен анализ.

Учените смятат, че поради уникалната си форма камъните представляват интересни носители на информация. Другата необичайна находка, на която попадат, е дупка с формата на окръжност, разположена в близост до входа и запълнена с каменни късове. Странните указателни стрелки и знаци, открити върху скалите на самия връх, напомняли древна писменост.

Жезъла на Бастет

Според писателя Н.Фъртунов, Людмила Живкова, още по време на специализацията си в Оксфорд през 70-те години, се среща с висш представител на британското разузнаване МИ6. Той и съобщава, че с помощта на британските СДВ станции (станции за сканиране със свръхдълги вълни), в близост до седловината Градище в Странджа планина са открили кухина с удивително правилна кубична форма, което навежда на мисълта, че е от изкуствен произход.

В началото на април 1981 година под покровителството на Людмила Живкова е сформирана експедиция от петима души, между които ръководителят на служба "Културно наследство" Кръстю Мутафчиев и племенницата на Ванга - Красимира Стоянова. Скоро след това Людмила Живкова почива при странни обстоятелства и работата по разкопките е прекратена.

Красимира Стоянова прави повторен опит да продължат с разкопките, но за съжаление - неуспешен. Скоро след това Кръстю Мутафчиев е осъден за злоупотреби и всичко приключва.

В наши дни Асен Асенов - Хермес, журналист, с още няколко специалисти, правят нова експедиция до мястото, за да видят с очите си, че скалата става прозрачна и се  появяват се триъгълници, които се местят наляво, надясно…  Дорасли ли сме да разгадаем посланието, което ни се разкрива и да го разберем?

Интересни факти от „Непубликуваната изповед на ексдипломата от Делхи и Лондон КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ“

( последното интервю с бившия ръководител на служба „Културно историческо наследство“ към Политбюро на ЦК на БКП)

Говори се, че Живкова е имала лична кореспонденция с египетския президент Ануар Садат, в чийто мандат, в Кайрския музей именно през 1981 г. френски екип проучва основно мумията на фараон Рамзес ІІ при който започва библейския изход на евреите от Египет

Странно обстоятелство се случва 77 дни след смъртта на Людмила. Садат също отлита в небитието, екзекутиран при терористичен акт. Приближени на Людмила, пожелали анонимност изразяват мнения, че кореспонденцията й със Садат била заради.... Странджанската ни гробница.

Приживе Ванга е казала, че дори и да бъде намерен тайнственият саркофаг, няма да бъде разчетено писмото (древна писменост донесена от Египет), което е много важно, защото с него е била НАПИСАНА ИСТОРИЯТА НА СВЕТА - ДВЕ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НАЗАД В МИНАЛОТО И ДВЕ ХИЛЯДИ ГОДИНИ НАПРЕД В БЪДЕЩЕТО!

-Като човек, принадлежащ към категорията хора, които вярват в невероятното, бих искал да подчертая, че да вярваш или да не вярваш не е порок, а залог, че си мислещ и търсещ човек - казва Кръстьо Мутавчиев.

ОГЛЕДАЛНИЯТ ОБРАЗ Е ТОЧНИЯТ КЛЮЧ КЪМ РЕБУСА?!

За древната наука геометрия, Платон е казал: "Това знание, към което се стреми геометрията е знание за ВЕЧНОТО, а не за тленното и преходното!".

И въпреки, че тази сентенция се приписва на Платон, тя принадлежи на мъдреците на най-древни народи, които са имали уникални познания в областта на КОСМОСА.

Според Астрономическия архитектурен план, гробницата в "съвършен" вид е тристепенна и в оригинал се намира в НЕБЕТО /КОСМОСА/.

В оригинал жената, която държи жезъл от извънземна материя се появява в СЕКРЕТНА КАМЕРА. Тя е изобразена като жена с котешка глава, известна от египетската митология. Представена е като символ на Луната- “Светлина в мрака”. Известна и като пазителка на гробници и безценни богатства. Гробница и се намира в това друго съзвездие, на което нейната звезда "Дзета" се появява до Луната, когато Луната е в първа фаза на изгрев. т.е. времето, в което се появи видението, което ние наблюдавахме през 1981 г.

В ОГЛЕДАЛНО ОТРАЖЕНИЕ БОГИНЯТА БАСТЕТ Е ИЗОБРАЗЕНА В КАМЕРАТА, а тя самата се намира в съзвездието "Цефей". Според инж. Таньо Танев, самото съзвездие "Цефей" е огледално отражение на друго съзвездие/ по теорията за Огледалното отражение/, което обяснява  защо богинята БАСТЕТ е изобразена като Копие.

Всичко, което съществува на планетата ЗЕМЯ, е само огледално отражение на това, което съществува на небето.

Движението на звездите може не само да се узнае, но и да се предскаже съдбата на всичко, съществуващо на планетата Земя - държави, градове, хора, цялото човечество.

 

Тайната на Бастет все още не е разгадана.

" Никаква сила не е в състояние да спре едно откритие, чието време е дошло!" - Кръстьо Мутавчиев

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

За Дяволското гърло и амулетът на Орфей

Дежавю в света на мистиката и вълшебствата