Казвам се Емилия Иванова. Завършила съм Полувисш  медицински институт, гр. София, Медицинска академия, Инструктор лечебно хранене и съм работила като такава в  МБАЛ.

Магистър съм и по социални дейности и съм работила като социален работник и Началник отдел “Социална закрила” в Дирекция “Социално подпомагане”. Имам изграден опит по Национални програми и Проекти, свързани с работа с хора със здравословни проблеми, както и придобит опит във фармацевтична  компания и предоставяне на хранителни добавки на хора, които държат на своето здраве.

Проявявам интерес към човешката психология и всичко свързано с  необяснимото, паранормалното, истината за безкрая, за това кои сме и от къде сме дошли, къде отиваме, имало ли ни е и преди, и въобще за смисъла на човешкия живот.

Обичам да чета книги и вярвам в това, че човек трябва да тежи на мястото си, да инвестира в себе си, да разкрие тайната формула на собствената си красота, сила и истина и да ги претвори в действителност, каквато желае.

Когато човек преобразува съзнанието си, изгражда една нова духовност и постепенно нещата започват да се избистрят, да се подреждат в по-добър свят, отколкото сме мечтали.

Ако написаното и споделеното в този  сайт  даде положителен тласък и амбицира поне на един човек, да промени мисленето си и поеме пътя в посока към уникалните, градивни и креативни възможности, които животът  ни предоставя и разкрие пътя към себе си, вложеното желание и упоритата работа по неговото създаване, наистина ще си струват!

Начало на сайт